Vrijstaande mantelzorgwoning

Op zoek naar een vrijstaande mantelzorgwoning? Kom langs bij ChaletInvest

Vrijstaande mantelzorgwoning kopen

Als ouders op leeftijd komen, maar nog wel grotendeels zelfstandig kunnen wonen en functioneren kan een mantelzorgwoning een perfecte uitkomst bieden. De mantelzorgwoning wordt geplaatst bij de woning van bijvoorbeeld kinderen of familieleden. Iedereen behoudt daarmee de eigen privacy, maar toch bent u nooit ver weg. Een vertrouwd idee voor iedereen. ChaletInvest helpt u graag tijdens het proces van het uitzoeken van een mantelzorgwoning tot de plaatsing van de woning.

We zien het steeds vaker, zeker in gebieden waar veel ruimte rondom woningen is: een chalet dat als vrijstaande mantelzorgwoning op het erf is geplaatst. Niet langer vinden we de chalets alleen op vakantieparken, maar juist nu zijn de chalets ontdekt als ideaal verblijf, bijvoorbeeld voor familieleden die een dagje ouder worden. Een eigen chalet biedt iedereen veel vrijheid, maar toch is zorg altijd dichtbij. 

Een chalet op maat laten bouwen

Voor mantelzorgwoningen adviseren wij over het algemeen dubbele chalets. Deze beschikken over meer ruimte en daarmee comfort. Bovendien heeft u in een dubbel chalet, ook wel duo chalet genoemd, meer ruimte en mogelijkheden voor een indeling op maat. Gezien onze nauwe banden met chaletbouwers kunnen wij u uitstekend adviseren over alle mogelijkheden. 

Contact

Vrijstaande mantelzorgwoning kopen

De zekerheden van Chalet Invest

Al meer dan 15 jaar
Koploper op het gebied van stacaravans en wooncaravans.
Fabrikant
Wij streven vanuit een constante drang naar innovatie
Vrijwel alles kan
Daar de meeste van onze modellen in eigen regie gebouwd worden
Onze adviseurs
Staan steeds ter uwer beschikking om u te adviseren voor, tijdens en na uw aankoop

Meer info?  +32 (0)478 81 74 60 of mail naar info@chaletinvest.be