Voortenten en partytenten

Wilt u ook in de regen, in de kou en in de hete zomer buiten zitten bij uw chalet? Voortenten en partytenten vindt u bij Chalet Invest. De ideale oplossing om elk seizoen te kunnen genieten van uw eigen chalet.

Voortenten en partytenten voor uw chalet

Bij Chalet Invest vindt u veel verschillende mogelijkheden in voortenten en partytenten. Zo kunt u er voor kiezen om een afsluitbare tent te kopen. Hierdoor blijft de regen en de wind buiten en blijft de warmte veel langer hangen. De tent kunt u weer open zetten wanneer het heel warm is en gebruiken als zonnescherm.

Wanneer u de zon buiten wilt houden en droog wilt zitten, maar het fijn vindt als het lekker doorwaait is een partytent iets voor u. Bij Chalet Invest vindt u partytenten en ook een auvent en tonelle. Deze tenten blijven goed staan en zijn gemaakt van goede kwaliteit.

Bij Chalet Invest kunt u de voortenten en partytenten op maat laten maken. Hierdoor passen ze goed bij uw chalet en het terras van uw chalet. Wilt u meer weten over alle mogelijkheden? Neem contact met ons op! Wij helpen u graag met alle keuzes en opties.

Contact

Chalet accessoires

Wij helpen u niet alleen graag wanneer het gaat om voortenten en partytenten, maar ook bij de trappen en terrassen van uw chalet. Wij hebben jarenlange ervaring wanneer het gaat om alles van uw tweede verblijf. Hierdoor kunnen wij u goed helpen met het uitzoeken van de accessoires voor uw chalet.

Voortenten en partytenten

De zekerheden van Chalet Invest

Al meer dan 15 jaar
Koploper op het gebied van stacaravans en wooncaravans.
Fabrikant
Wij streven vanuit een constante drang naar innovatie
Vrijwel alles kan
Daar de meeste van onze modellen in eigen regie gebouwd worden
Onze adviseurs
Staan steeds ter uwer beschikking om u te adviseren voor, tijdens en na uw aankoop

Meer info?  +32 (0)478 81 74 60 of mail naar info@chaletinvest.be