Trappen

Bent u op zoek naar een trap voor uw chalet? Bij Chalet Invest vindt u vele mogelijkheden in trappen en opstapjes voor bij uw chalet.

Trappen & terrassen voor uw chalet

De ingang van een chalet kan soms hoger waardoor een opstapje gewenst is. Vaak zien wij echter dat een chalet trap nodig is bij de aanleg van een terras. De chalet wordt dan geplaatst op een terras. Dit terras staat vaak hoger waardoor een trap nodig is. Deze trap kan bij Chalet Invest tegelijk besteld worden met uw chalet en terras. Hierdoor weet u zeker dat de trappen goed passen bij het terras.

Er zijn veel mogelijkheden in de trappen voor uw chalet. Zo kunt u kiezen uit verschillende relingen. De mogelijkheden hangen af van uw staplaats, de hoogte van uw chalet en de hoogte van uw terras. Wij nemen nauwkeurig alle maten op, waardoor de trappen precies naar wens geleverd worden.

Houten trappen

Wist u dat onze houten chalet trappen weinig tot geen onderhoud nodig hebben? De trappen worden goed behandeld, waardoor er geen onderhoud nodig is. De trappen gaan erg lang mee en blijven er mooi uit zien. Om vlekken te voorkomen kunt u wel eens per jaar de trap reinigen.

trappen

Chalet accessoires

Bent u op zoek naar alle accessoires voor uw chalet? Wij helpen u niet alleen graag bij de trappen voor uw chalet, maar kunnen u ook helpen bij terrassen en partytenten voor uw chalet. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij bespreken alle mogelijkheden en keuzes met u. Daarnaast denken wij mee met uw smaak, budget, afmetingen en inrichting. 

 trappenTrappen

De zekerheden van Chalet Invest

Al meer dan 15 jaar
Koploper op het gebied van stacaravans en wooncaravans.
Fabrikant
Wij streven vanuit een constante drang naar innovatie
Vrijwel alles kan
Daar de meeste van onze modellen in eigen regie gebouwd worden
Onze adviseurs
Staan steeds ter uwer beschikking om u te adviseren voor, tijdens en na uw aankoop

Meer info?  +32 (0)478 81 74 60 of mail naar info@chaletinvest.be