Terrassen

Ziet u uzelf al zitten op uw eigen terras naast uw chalet? Bij Chalet Invest kunt u niet alleen terecht voor de chalet, maar ook voor alle accessoires die daarbij horen.

Een terras is een goede toevoeging aan uw chalet. Hierdoor kunt u genieten van lekker weer. Dit is een uitkomst wanneer u op vakantie bent en graag veel tijd buiten door wilt brengen. Daarnaast staat een chalet erg gezellig en verlengt het de bewegingsruimte van uw chalet.

Houten terrassen

Bij Chalet Invest vindt u houten terrassen. Deze terrassen zien er niet alleen mooi uit, ze hebben ook weinig onderhoud nodig. Dit komt doordat het hout van de terrassen goed is behandeld. Eens per jaar een reiniging kan vlekken voorkomen, maar is niet noodzakelijk. De houten terrassen worden als pakket geleverd en zijn erg makkelijk te installeren.

Terrassen

Maatwerk terrassen

De terrassen van Chalet Invest zijn op maat verkrijgbaar. U kunt de terrassen zelf samenstellen met bijpassende trappen en relingen. Ook de indeling van het terras kunt u zelf kiezen. Er zijn vele mogelijkheden als een L-vorm, een vierkante vorm of een eigen indeling. Daarnaast kunt u ook de grootte zelf bepalen en laten afhangen van uw chalet en staplaats. Er zijn dus ontzettend veel mogelijkheden voor uw terras bij uw chalet.

Andere chalet accessoires

Chalet Invest biedt ook andere accessoires bij uw chalet aan. Zo vindt u bij ons trappen, opstapjes en partytenten. Wij helpen u graag bij alle mogelijkheden in accessoires en in terrassen.

Chalet Invest Experience Center
Merksplassesteenweg 104
(achteraan parking Winkelcentrum Breebos)
2310 Rijkevorsel
info@chaletinvest.be
Tel: +32 (0)478 81 74 60

terrassen

De zekerheden van Chalet Invest

Al meer dan 15 jaar
Koploper op het gebied van stacaravans en wooncaravans.
Fabrikant
Wij streven vanuit een constante drang naar innovatie
Vrijwel alles kan
Daar de meeste van onze modellen in eigen regie gebouwd worden
Onze adviseurs
Staan steeds ter uwer beschikking om u te adviseren voor, tijdens en na uw aankoop

Meer info?  +32 (0)478 81 74 60 of mail naar info@chaletinvest.be