Occasie chalet

Bent u op zoek naar een chalet of stacaravan? Een droomverblijf voor een voordelige prijs waar u kunt genieten wanneer u maar wilt? Bekijk het aanbod occassies van Chalet Invest.

Occassie chalet kopen

Een eigen chalet is voor veel mensen een uitkomst. U hoeft de auto niet meer vol te laden en een vakantie ver van te voren te plannen. Wanneer u zin heeft om even weg te gaan, kunt u snel naar uw eigen chalet. Alles wat u nodig heeft kunt u vinden in de chalet. Een chalet is wel een hele investering en kost een hoop geld. Jonge luxueuze occasies zijn hiervoor de ideale uitkomst. Bent u op zoek naar een occasie chalet? Dan bent u bij Chalet Invest aan het juiste adres.

Voordelig & kwaliteit

Een occasie chalet, of tweedehands chalet is bij Chalet Invest in zeer goede staat en voor een voordelige prijs. De occasie chalets worden goed gecontroleerd en alleen verkocht wanneer de kwaliteit nog steeds hoog is. Het voordeel van Chalet Invest is dat er een ruim aanbod is die continu veranderd. Hierdoor kunnen wij u goed helpen met het uitzoeken van uw chalet. Er zijn drie verschillende types chalets; enkele, dubbele en L-vormige chalets. Bent u benieuwd hoe deze eruit komen te zien? Bekijk dan de chalets die wij gerealiseerd hebben in ons fotoalbum.

Aanbod

Een chalet gekocht, en dan?

De transport van uw nieuwe chalet kan door ons gedaan worden. Wij brengen uw chalet dan naar uw favoriete park. Wanneer u nog niet weet waar u de chalet neer wilt zetten, denken wij graag met u mee. Wij hebben al 15 jaar ervaring met het uitzoeken van de beste plekjes op de leukste parken. Wij helpen u daar ook graag bij.

Parken

 

occasie chalet

Occasie chalet bij Chalet Invest

Binnen 24 uur kunnen wij de occasion vinden die u zoekt. Neem contact met ons op! Chalet Invest helpt u graag verder. 

Occasion vinden

Kom langs in onze Experience Center en ontdek uw occasie chalet.

Merksplassesteenweg 104
(achteraan parking Winkelcentrum Breebos)
2310 Rijkevorsel

info@chaletinvest.be
Tel: +32 (0)478 81 74 60

Daarnaast kunnen wij u helpen met:

De zekerheden van Chalet Invest

Al meer dan 15 jaar
Koploper op het gebied van stacaravans en wooncaravans.
Fabrikant
Wij streven vanuit een constante drang naar innovatie
Vrijwel alles kan
Daar de meeste van onze modellen in eigen regie gebouwd worden
Onze adviseurs
Staan steeds ter uwer beschikking om u te adviseren voor, tijdens en na uw aankoop

Meer info?  +32 (0)478 81 74 60 of mail naar info@chaletinvest.be