Mantelzorg

Een mobiele chalet als mantelzorgwoning

De vergrijzing van onze maatschappij neemt in sneltempo toe waardoor we te kampen krijgen met ellenlange wachtlijsten voor rustoorden, serviceflats en andere bejaardencentra. Natuurlijk wil u, net zoals iedereen uw geliefde ouders of grootouders in alle comfort kunnen laten genieten van hun "ouwe dag". Want zeg nu zelf, zo lang mogelijk thuis blijven wonen of in de directe, vertrouwde omgeving van je dierbaren is echter de wens van vele mensen op leeftijd.

Bij Chalet Invest hebben we hier de perfecte oplossing voor gevonden. Zo kan u er bijvoorbeeld voor kiezen om een mobiele chalet op uw erf te plaatsen als mantelzorgwoning voor uw naasten. 

Jarenlange ervaring

Een mantelzorgwoning van Chalet Invest voldoet aan alle eisen en behoeften die van een mantelzorgwoning worden verwacht met een indeling en afwerking volledig naar keuze van de klant. Ook speciale aanpassingen voor personen met een beperkte mobiliteit of handicap zijn ons niet vreemd. Daar komt ook nog eens bij dat de chalets altijd gelijkvloers zijn, geen gevaarlijke trappen en opstapjes dus. 

De jarenlange ervaring leert ons dat de mantelzorgwoning voor zowel de zorgbehoevende als voor de mantelzorger zelf de perfecte oplossing biedt welke stress-situaties en andere kopzorgen aanzienlijk verminderen. 

Het zomaar plaatsen van een mobiele chalet in uw tuin wordt vaak niet zomaar gedoogd, maar in de meeste van de gevallen wordt hiervoor een uitzondering toegestaan daar het mantelzorg betreft. Desalniettemin adviseren wij u wel om vooraf ten rade te gaan bij de dienst ruimtelijke ordening van uw gemeente en u voldoende te laten informeren over de mogelijkheden. 

 

Mantelzorg

Wat als ik de mantelzorgwoning na een tijd niet meer nodig heb? 

De mantelzorgwoning blijft ten allen tijde verplaatsbaar waardoor u de mogelijkheid heeft om de mantelzorgwoning elders te plaatsen als bijvoorbeeld een vakantieverblijf, een inverstering voor vakantieverhuur op een camping of vakantiepark, of u kan de woning gewoon verder verkopen. Ook hiermee kunnen wij achteraf van dienst zijn. Meer informatie? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Contact

De zekerheden van Chalet Invest

Al meer dan 15 jaar
Koploper op het gebied van stacaravans en wooncaravans.
Fabrikant
Wij streven vanuit een constante drang naar innovatie
Vrijwel alles kan
Daar de meeste van onze modellen in eigen regie gebouwd worden
Onze adviseurs
Staan steeds ter uwer beschikking om u te adviseren voor, tijdens en na uw aankoop

Meer info?  +32 (0)478 81 74 60 of mail naar info@chaletinvest.be