Chalets Te Koop Aan Zee

Wanneer u van plan bent uw eigen chalet te gaan kopen dan wilt u natuurlijk wel dat uw mooie nieuwe chalet helemaal tot zijn recht komt op een mooi stukje grond. En wat is er nu mooier dan een prachtig plekje langs de Hollandse kustlijn? In ons aanbod vindt u diverse chalets te koop aan zee maar natuurlijk kunt u uw chalet laten plaatsen waar u dat maar wenst.

Chalets te koop aan zee en op het vaste land

Het mooie van een chalet aanschaffen bij Chaletinvest is dat wij u begeleiden in het proces van A tot Z. Daaronder valt uiteraard ook het transport van uw chalet. Wanneer u een chalet op een stuk grond aan zee wenst dan kunnen wij samen met u op zoek gaan naar een geschikte locatie om uw nieuwe chalet te plaatsen.

Tevens bieden wij u ook de mogelijkheid om uw chalet op een van de vijf geselecteerde vakantieparken in België te plaatsen. Wanneer u uw chalet plaatst op een vakantiepark hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de verhuur van uw chalet en daarnaast zijn er altijd mensen aanwezig om een oogje in het zeil te houden.


Verblijfpark Dallas te Blankenberge is een vakantiepark aan de kust en hier hebben wij chalets te koop aan zee.

Bekijk nu het aanbod

Chalets te koop aan zee op verblijfpark Dallas

Verblijfpark Dallas is gelegen in het mooie kuststadje Blankenberge en ligt op loopafstand van zee. Daarnaast vindt u vlakbij het park een gezellig winkelcentrum en een leuke boulevard met tal van eettentjes en bistro’s. Hier kunt u heerlijk genieten van de prachtige omgeving en het goede eten en drinken waar deze kuststad bekend om staat.

Het ruime familiepark beschikt onder andere over Wi-Fi, Tv aansluiting, een wasserette, fietsverhuur en een eigen restaurant met gezellige bar.

Lees meer over onze Parken

 

chalets te koop aan zee

Chalets te koop aan zee

De zekerheden van Chalet Invest

Al meer dan 15 jaar
Koploper op het gebied van stacaravans en wooncaravans.
Fabrikant
Wij streven vanuit een constante drang naar innovatie
Vrijwel alles kan
Daar de meeste van onze modellen in eigen regie gebouwd worden
Onze adviseurs
Staan steeds ter uwer beschikking om u te adviseren voor, tijdens en na uw aankoop

Meer info?  +32 (0)478 81 74 60 of mail naar info@chaletinvest.be