Chalet Te Koop Ardennen

Wilt u een chalet kopen in de Ardennen (België)? Dan bent u bij ChaletInvest helemaal aan het juiste adres. Wij zijn de leverancier van chalets op maat die kunnen worden geplaatst op vakantieparken in de Ardennen of daarbuiten. Vanaf het ontwerp van uw chalet op maat tot de realisatie en plaatsing op het vakantiepark naar keuze, maar ook daarna bent u bij ons aan het juiste adres!

Waarom een chalet kopen in de Ardennen?

Uw chalet is een plek waar u naar toe gaat om te ontspannen, om tot rust te komen en te genieten, alleen of met uw familie of vrienden. De Ardennen is hiervoor de aangewezen plek. In de Ardennen vindt u werkelijk alles, van gezellige dorpjes tot uitgestrekte bossen en van culturele uitstapjes tot actieve mogelijkheden. De vraag waarom u een chalet zou willen kopen is hiermee eigenlijk al wel beantwoord. Rest alleen nog de vraag waar u een chalet wilt plaatsen en aan welke eisen uw chalet moet voldoen. Als chaletbouwer met jarenlange ervaring ondersteunen wij u hierbij graag en denken we met u mee. Maar ook hebben wij in ons aanbod diverse kant-en-klare chalets die wij transporteren en plaatsen op de gewenste locatie.

ChaletInvest: partner bij aanschaf van chalets

ChaletInvest is al vele jaren actief in het aanbieden van chalets op maat. Ons aanbod is zeer uitgebreid en de mogelijkheden zijn eindeloos. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u heel goed adviseren bij de aankoop van een chalet en we nemen dan ook uitgebreid de tijd om samen met u op zoek te gaan naar uw perfecte tweede huis, zodat dit ook echt als een droomhuis zal worden.

Ja, ik ontvang graag meer informatie

chalet te koop ardennen

De zekerheden van Chalet Invest

Al meer dan 15 jaar
Koploper op het gebied van stacaravans en wooncaravans.
Fabrikant
Wij streven vanuit een constante drang naar innovatie
Vrijwel alles kan
Daar de meeste van onze modellen in eigen regie gebouwd worden
Onze adviseurs
Staan steeds ter uwer beschikking om u te adviseren voor, tijdens en na uw aankoop

Meer info?  +32 (0)478 81 74 60 of mail naar info@chaletinvest.be