Op zoek naar een chalet?

Zoekt u een chalet? Dan bent u bij Chalet Invest aan het juiste adres. Bekijk ons ruime aanbod aan nieuwe chalets en laat u adviseren

Nieuwe chalet kopen

Wilt u graag een exclusieve chalet, voorzien van een complete keuken, meerdere slaapkamers en nog meer luxe? Of bent u op zoek naar een voordelige chalet waarmee u zomers heerlijk ongestoord van de natuur en haar schoonheid kunt genieten? Wij kunnen in al uw wensen voorzien met onze ruime keuze aan splinternieuwe en reeds gebruikte chalets van hoge kwaliteit!

Chalet gezocht

Actueel aanbod chalets online

Op Chaletinvest.be vindt u ten alle tijden het actuele aanbod van onze chalets online. Wij garanderen u dat u bij ons de chalet van uw dromen vindt, ook wanneer u op zoek bent naar een reeds gebruikt exemplaar. Kijk direct in ons actuele aanbod chalets of uw favoriete chalet te koop staat! Onze website is speciaal ingericht om het u gemakkelijk te maken. Bekijk gemakkelijk online alle specificaties, foto’s en overige informatie van de chalet die uw interesse heeft gewekt. 

Bezoek Chalet Invest

Geïnteresseerd in één van onze chalets? Dan verwelkomen we u graag op ons uitgebreide showterrein. Hier kunt u uw gewenste chalet met eigen ogen bezichtigen en beslissen of u overgaat tot een daadwerkelijke koop van uw nieuwe chalet. Beslis niet overhaast en laat u informeren en adviseren door één van onze gespecialiseerde medewerkers.

Contact

Chalet gezocht

De zekerheden van Chalet Invest

Al meer dan 15 jaar
Koploper op het gebied van stacaravans en wooncaravans.
Fabrikant
Wij streven vanuit een constante drang naar innovatie
Vrijwel alles kan
Daar de meeste van onze modellen in eigen regie gebouwd worden
Onze adviseurs
Staan steeds ter uwer beschikking om u te adviseren voor, tijdens en na uw aankoop

Meer info?  +32 (0)478 81 74 60 of mail naar info@chaletinvest.be