Chalet accessoires

Bij Chalet Invest kunt u terecht voor occasie chalets en nieuwe chalets. Na de aanschaf van een chalet bent u echter nog niet helemaal klaar. Er zijn namelijk leuke en belangrijke chalet accessoires. Bij Chalet Invest vindt u mooie en praktische trappen, terrassen, voortenten en partytenten. Zo maakt u uw chalet helemaal af!

Terrassen voor uw chalet

Veel mensen kiezen voor een terras bij hun chalet. Dit zorgt voor meer bewegingsruimte en hierdoor kunt u veel tijd buiten doorbrengen bij uw chalet. Mooie houten terrassen vindt u bij Chalet Invest. De terrassen zijn op maat beschikbaar. U kunt dus precies het terras samenstellen zoals u hem wilt.

Terrassen

Trappen

Bij het betreden van een chalet heeft u vaak een trap nodig. De chalet is namelijk vaak iets boven de grond gelegen. Wanneer u een terras heeft, is een trap ook vaak noodzakelijk. Bij Chalet Invest vindt u mooie houten trappen voor u chalet en kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een reling of leuning.

Trappen

Voortenten en partytenten op maat

Bij Chalet Invest vindt u voortenten en partytenten op maat. De voortenten en partytenten zijn erg handig wanneer u het hele jaar door wilt genieten van uw chalet. Een afsluitbare voortent zorgt ervoor dat de wind, regen en hitte niet door gelaten wordt. Hierdoor kunt u buiten zitten en verlengt u uw chalet. Een partytent kan als een soort zonnescherm ervoor zorgen dat u in de schaduw kan zitten en bij de regen er droog bij zit. 

Voortenten en partytenten

Chalet accessoires

Chalet accessoires bij Chalet Invest

Bij Chalet Invest kunt u terecht voor alle chalet accessoires. Hier vindt u trappen, terrassen, voortenten en partytenten. Wij helpen u graag met alle verschillende mogelijkheden en het samenstellen van alle chalet accessoires. Wij hebben jaren ervaring met het verkopen van chalets en bijpassende accessoires. Wij denken graag mee met uw budget en uw wensen.

Contact

Chalet accessoires

De zekerheden van Chalet Invest

Al meer dan 15 jaar
Koploper op het gebied van stacaravans en wooncaravans.
Fabrikant
Wij streven vanuit een constante drang naar innovatie
Vrijwel alles kan
Daar de meeste van onze modellen in eigen regie gebouwd worden
Onze adviseurs
Staan steeds ter uwer beschikking om u te adviseren voor, tijdens en na uw aankoop

Meer info?  +32 (0)478 81 74 60 of mail naar info@chaletinvest.be